Tietopankki

Kivilaatta ja -taso ohjeet

Ihana luonnonkivi

Katso vinkkimme luonnonkivitason ilmeen korostukseen erilaisilla pintakäsittelyillä sekä reunamuotoiluilla. Lue myös, kuinka hoidat ja pidät luonnonkivipinnat tyylikkäänä vuosikausia. Keräsimme avuksesi myös ideakuvia keittiöön, kylpy- ja saunatiloihin.

Kivitason muotoilu

Viimeistelty ilme saadaan kivitasojen reunapintojen muotoilulla kohteen ja käyttötarkoituksen mukaan sekä altaan asennuksella. Tutustu eri vaihtoehtoihin.

Kivitason muotoilu

Luonnonkiven pintakäsittely

Pintakäsittelyllä voi vaikuttaa kivipinnan karkeuden lisäksi kivipinnan värisävyyn. Tutustu kaikkiin eri pintakäsittely vaihtoehtoihin nettisivullamme.

Pintakäsittely vaihtoehdot
Luonnonkivi laatta lattia ja jalat

Luonnonkiven puhdistus

Kivitasot käsitellään aina tehtaalla ennen toimitusta, joten ne kestävänä materiaalina säilyttävät tyylikkyytensä arkikäytössä vuosikausia. Uudet luonnonkivilaattapinnat on syytä suojakäsitellä rasvaa ja likaa hylkiviksi ennen käyttöönottoa Tulikivi Care -suojausaineella.

Tulikivi_vuolukivi_Classic_olohuone_lattia_kotimainen_luonnonkivi

Luonnonkivilaattojen asennusohje

Asenna laatat ja mosaiikit oikein, niin saat kestävän pinnan kotiisi. Voit myös halutessasi tilata asennuspalvelun asiantuntevalta Tulikivi-uunimestarilta.

Ideakuvia keittiöön

Haaveilu ja suunnittelu on iso osa keittiön hankintaa. Olemme toteuttaneet useita upeita erilaisia keittiö kokonaisuuksia. Sivuiltamme löydät keittiökuvia eri luonnonkivi toteutuksista.

Ideakuvia keittiöön

Ideakuvia kylpytiloihin

Ideoita kylpyhuone sisustukseen ja remontteihin. Tutustu tyylikkäisiin kylpytilaratkaisuihin ja ideoi oma unelmiesi kylpyhuone. Anna meidän toteuttaa unelmasi.

Ideakuvia kylpytiloihin

Ideakuvia saunaan

Millainen on sinun saunasi – perinteinen vai spa-tunnelmainen? Sivuiltamme löydät ideakuvia erilaisista saunaratkaisuista Tulikivi kiukailla.

Ideakuvia Saunaan