Yleinen

Naantalin Asuntomessuilla 2022

15.7.2022

Tulikivi esittelee uutuuksiaan Naantalin Asuntomessuilla aurinkoisessa luonnonkauniilla Luonnonmaan saarella 15.7.-14.8.2022. Asuntomessualue on nimetty Lounatuuleksi ja alue on monelle tuttu siellä sijaitsevan Suomen tasavallan Presidentin kesäasunnon Kultarannan sijainnin vuoksi. Tulikiven kotimaisiin takkoihin, kiukaisiin ja sisustuskiviin voi tutustua tänä vuonna messuosastolla Ua1 ja jopa neljässätoista messukodissa.

 

 

Kodeissa korostuu elämyksellisyys

Koti on viime vuosina tullut ihmisten elämässä entistäkin tärkeämmäksi paikaksi. Kun maailma muuttuu, koti on turvapaikka, jossa halutaan viihtyä.

Elämyksellisyys on noussut tärkeäksi osaksi koteja. Aineellisten asioiden lisäksi kodeissa kiinnitetään huomiota myös tuoksuihin, tunnelmaan ja muihin aistimuksiin, kuten siihen, miltä kotona tuntuu.

Esimerkiksi lämpötilalla on suuri vaikutus kodin viihtyisyyteen. Elävä tuli on aina elämys ja siksi muodikas sisustuselementti. Tulisijan lämpösäteily, ololämpö, tekee kodista paikan, jossa on mukava olla.

Yksi Tulikiven kohteista on upea Torppa Rauhala, jossa lämmintä tunnelmaa luo Tulikiven Lako -varaava kiertoilmatakka. Kodin keittiössä kestävyyttä tarjoaa marmorikuvioinen keraaminen White Lincoln -taso ja saunassa lämmittää Naava Nobile -kiuas.

 

Katse kodin huoltovarmuuden parantamiseen

Tulikiven messuosastolla Naantalin Asuntomessuilla Ua1 (10-12) on varaavia Karelia- ja Kermansavi-takkauutuuksia, joilla vastataan kodin huoltovarmuuden parantamiseen. Muihin tulisijoihin verrattuna, varaavan takan lämmöntuotto on paljon pitkäkestoisempaa ja tasaisempaa antaen miellyttävän ololämmön vaivattomasti.

Karelia-takkojen uudet, luonnolliset mustat ja valkoiset värivaihtoehdot täydentävät malliston skandinaavista väripalettia. Väripinnat valmistetaan 100-prosenttisesti luonnonmineraaleista puristamalla ja polttamalla korkeissa lämpötiloissa, täysin ilman lisäaineita, jolloin sävyt pysyvät luonnollisina ja pohjoista silmää miellyttävinä. Valmistusmenetelmän avulla väripinnat säilyttävät luonnonkivien ominaisuudet.

Kermansaven uusi takkamallisto on valmistettu jopa 80-prosenttisesti kierrätetystä keramiikasta. Keramiikkateollisuuden sivuvirroista saatavalla keramiikkamurskeella korvataan neitseellistä raaka-ainetta ja materiaalihävikki pienenee oleellisesti. Samalla vältetään louhinnasta, käsittelystä ja poltosta aiheutuva hiili- ja ympäristöjalanjälki. Kierrätetyt materiaalit ovat paitsi vastuullinen myös trendikäs valinta.

Omavaraisen sähköstä riippumattoman lämmityksen lisäksi varaava takka tarjoaa tunnelmallisen valon sekä helpon ja vaivattoman tavan valmistaa myös ruokaa. Varaavassa takassa ruoanlaitto onnistuu myös takkapesässä. Varaavan takan takkapesä ei ole ainoastaan vaihtoehto sähköttömälle ruoanlaitolle, vaan se on yksi toimiva elementti keittiön yhteydessä ja nykyaikainen sekä ekologinen tapa valmistaa ruokaa.

 

Lisätietoja

Markku Prättälä
myyntijohtaja
puh. 040 513 0997
markku.prattala@tulikivi.fi

 

Katso kaikki Asuntomessukohteet