Takkojen tuotetakuu

Apua ja tukea tuotteen takuuaikana

Takuuehdot

Myönnämme Tulikivi-tuotemerkillä myytäville tulisijoille viiden (5) vuoden rajoitetun takuun edellyttäen, että olet rekisteröinyt takkasi. Ilman takuurekisteröintiä takuuaika on kaksi (2) vuotta.

  • Vuolukivitulisijat
  • Keraamiset tulisijat
  • Kiertoilmatakkojen sekä kamiinojen kiviosat

Rekisteröimällä Tulikivi-takkasi aktivoit kolmen (3) vuoden lisätakuu tuotteellesi.  Täydennä * merkityt pakolliset kentät. Sivun alareunassa takuuehto tekstin alla klikkaa vielä Olen lukenut ja hyväksyn ehdot kohtaan täppä. Tämän jälkeen aktivoituu Hyväksy ja tallenna painike takuurekisteröinnin tallentamista varten. Takuurekisteröinnistä lähetämme ilmoittamaasi sähköpostiin viestin vuorokauden (24h) kuluessa. Jos et saa viestiä saapuneisiin posteihin, niin suosittelemme tarkistamaan ettei viesti ole mennyt roskapostiisi. Takuurekisteröinnin voi tehdä uudestaan, jos viestiä ei löydy sieltäkään.

Tuotepalautteen antaminen ja tuotteen korjaaminen takuuaikana

Haluatko antaa tuotteesta palautetta takuuaikana? Tuotetakuulomakkeella voit lähettää palautetta mihin kellon aikaan tahansa, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös halutessasi soittaa asiakaspalveluumme.