Luonnonkiven hankinta | Tulikivi

Luonnonkiven hankinta

Kun olet kiinnostunut kiven käytöstä sisustuksessa, tai ehkä jo tiedät, mitä kiveä haluat kotiisi, niin ota yhteys myyjäämme. Hänen kanssaan voit neuvotella parhaasta ratkaisusta. Hän auttaa sopivan kiven ja pintakäsittelyn valinnassa ja tekee sinulle halutessasi kokonaistarjouksen avaimet käteen -periaatteella. Tulikivi työstää kivet mittatilaustyönä ja asentaa ne paikan päällä. Voit myös tilata kivinäytteitä mallipalapalvelustamme.

Kivilajia valittaessa on aina hyvä vaihtaa pari sanaa myyjän kanssa, sillä kivilajien ominaisuudet vaikuttavat sopivan materiaalin valintaan. Kivi on myös aito luonnontuote, joten toimitettava erä voi hieman poiketa tuotekuvista.

Myymälät

Tulikiven omien myymälöiden lisäksi luonnonkivituotteita Suomessa myyvät itsenäiset erikoismyymälät. Myymälöiden luonnonkivituotteet vaihtelevat keittiötasoista laattoihin ja pihakiviin sekä vaihtuviin kausituotteisiin. Kaikki omat studiot ja luonnonkivituotteiden jälleenmyyjät löydät karttasovelluksestamme.

Tulikivi-studio Espoo

Espoon Tulikivi-studiolla on vakiomalliston lisäksi tarjolla myös paljon erikoisluonnonkivieriä sekä monipuolinen valikoima Tulikiven tulisijoja sekä kiukaita. Tervetuloa tutustumaan kivisisustusideoita tarjoaviin mallihuoneisiin ja Suomen monipuolisimpaan luonnonkivivalikoimaan. 

Lautamiehentie 1
02770 Espoo
Puh. 040 306 3004


Kuluttajamyynti
Jan Pelkonen
Puh. 0403 063 130
jan.pelkonen@tulikivi.fi
   

Sisustussuunnittelija, SI
Projektimyynti, sisustuskivet
Virpi Illman
Puh. 0400 959 941
virpi.illman@tulikivi.fi

Keittiöliikemyynti

Olli Paalanen
Puh. 040 745 1031
olli.paalanen@tulikivi.fi
   

Varaa tästä aika sisustussuunnittelijalle. Mietitään yhdessä kotiisi sopivat kivipinnat ja -tasot >>