Sertifikaatit | Tulikivi

Sertifikaatit

Tulikiven suunnittelu sekä tekninen edelläkävijyys on palkittu useamman kerran. Tulikiven tuotteissa suomalainen puunpolton asiantuntemus ja perinteinen kiviosaaminen yhdistyy ainutlaatuisella tavalla moderniin muotokieleen ja innovatiivisiin teknologisiin ratkaisuihin. Tulisijojen tuotekehityksessä panostetaan vahvasti myös puhtaamman polttotekniikan kehittämiseen. Kehityksen tuloksena on syntynyt muun muassa patentoitu Pyörrepesä-teknologia, joka vähentää hiilimonoksidipäästöjen määrää merkittävästi. Tuotteemme on laajalti testattu ja hyväksytty myös kansainvälisesti. Yhteistyömme tutkimuslaitosten kanssa on tiivistä ja jatkuvaa.

 

  Olemme saaneet ensimmäisenä uuninvalmistajana ISO 9001 -laatusertifikaatin. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa korkealuokkaisia tasalaatuisia tuotteita ja luotettavia toimituksia.
  Tulikivi Oyj siirtyi ensimmäisenä tulisijavalmistajana käyttämään varaavien tulisijojen CE-merkintää pyörrepesämallistossaan. CE-merkki on valmistajan ilmoitus siitä, että tuote täyttää sitä koskevat Euroopan unionin vaatimukset.
    Suomalaisen Työn Liitto on Tulikivelle avainlippudiplomin tunnustuksena suomalaisesta työstä. Avainlippu on annettu Tulikiven ja Kermansaven varaaville uuneille sekä kiukaille (pois lukien Rae).

 

 

Tulikivi Oyj kuuluu Sähkö -ja elektroniikkalaitteiden tuottajayhteisöön ja maksaa asiakkaan puolesta kierrätysmaksun, jonka ansiosta käytöstä poistunut Tulikivi-tuote voidaan palauttaa lähimpään SER -jätteenvastaanottopaikkaan ilmaiseksi. Näin edistetään sähkö- ja elektroniikkalaitteiden uusiokäyttöä ja asianmukaista jätteidenkäsittelyä, joka vaikuttaa ympäristön ja ihmisten hyvinvointiin.