Uusi takka vanhan tilalle, puramme vanhan ILMAISEKSI! | Tulikivi

Uusi takka vanhan tilalle, puramme vanhan ILMAISEKSI!

Takan hankinta vanhan tilalle on helppoa! Puramme vanhan takkasi pois ilmaiseksi, kun ostat meiltä uuden tulisijan *.

Takan vaihto käy nopeasti! Puramme vanhan ja asennamme sinulle uuden takan jopa 2 päivässä!

Korvaa nyt vanha takkasi tehokkaammalla ja ympäristöystävällisemmällä. Nyt on myös hyvä aika hankkia takka taloon, jossa sellaista ei vielä ole. Meiltä saat avuksesi ammattilaiset, joilla on vuosien kokemus takan asentamisesta sekä vanhojen purkamisesta! 

Uudella varaavalla takalla/leivinuunilla:

  • säästät lämmityskuluissa
  • nautit pehmeästä miellyttävästä lämmöstä
  • lämmität kotisi pienellä puumäärällä pitkään ja puhtaasti
  • valmistat herkullisia ruokia
  • rentoudut elävän tulen äärellä

 

Avustamme joka vaiheessa ja hoidamme uuden takan paikoilleen sinua sen enempää työllistämättä.

  • Puramme vanhan pois
  • Valitsemme kanssasi sinun kotiisi sopivan mallin
  • Asennamme uuden takan paikoilleen

 

* Purkupalvelu maksutta vähintään 5000,- normaalihintaisiin uusiin tulisijoihin, joissa purettava takka on max. 2-kuution kokoinen. Purkupalvelua ei voi yhdistää muihin etuihin ja tarjouksiin.

Pyydä asiantuntijamme paikan päälle katsomaan ja saat meiltä nopeasti ehdotuksen kotiisi sopivista malleista sekä kokonaistarjouksen.
 

Tai tule lähimmälle Tulikivi-studiolle katsomaan malleja ja sopimaan vanhan takkasi purusta.

Takan vaihdon neljä askelta

1 - Suunnittelu

Ensimmäinen askel uuteen takkaan on uunimestarimme ilmainen kotikäynti. Uunimestari on rakennusalan ammattilainen. Hän ehdottaa, miten juuri sinun kannattaa edetä ja arvioi työn aikataulun sekä laajuuden. Laajasta Tulikivi-mallistosta löytyy oikea takka kaikkiin koteihin. Kun takka on valittu ja työ suunniteltu kotikäynnillä, saat tarjouksen sähköpostilla.

Tilauksen jälkeen me valmistamme tulisijasi ja otamme projektin haltuun. Sinä voit rentoutua.

2 - Purku ja valmistelut

Kun asennuksen aika koittaa, uunimestarimme suojaa takan ympäristön, jotta se pysyy siistinä. Vanha takka puretaan pois huolellisesti ja siististi. Ammattilainen pitää huolen, että kaikki sujuu mallikkaasti.

Takan paikka siistitään ja valmistellaan Tulikivi-takkaasi varten. Ammattilainen tekee työtä tarpeen mukaan: tasoittaa pinnat, siirtää hormiliitännän, pinnoittaa ja siistii. Tarvittaessa myös lattia vahvistetaan. Saatat yllättyä, kuinka paljon lattiatilaa uusi takkasi säästää.

3 - Toimitus ja asennus

Uusi Tulikivi-takkasi tuodaan paikalle mallista riippuen osissa tai kokonaisena. Voit kantaa osat sisään itse talkoohengessä, tai jättää siirtämisen meille.

Uunimestari varmistaa, että kaikki menee kuten pitää. Kun takka on pystyssä, se liitetään hormiin ja vaikka talosi vesikiertoon. Uunimestari siistii paikat samalla kun sinä kannat puita sisään.

4 - Käyttöönotto

Asennuksen jälkeen alkaa tärkein: takkatulesta ja pehmeästä Ololämmöstä nauttiminen. Laasti kuivuu pieniä pesällisiä polttamalla noin viikossa. Varaava Tulikivi-takkasi antaa lämpöä ja tunnelmaa taatusti pitkään. Me annamme takoillemme kattavan takuun.