Leivinuunit | Tulikivi

Leivinuunit


Tulikiven leivinuunit ovat omaa luokkaansa keittiössä niin kotona kuin vapaa-ajan asunnolla. Erinomaisesti lämpöä varaava uuni kypsyttää ruoan huolella ja pitää sen mehukkaana. Samalla kun lämmität kotiasi tai mökkiäsi hyödynnät leivinuunin lämmön myös ruoanlaitossa. Puulämmitteinen leivinuuni on ehdoton alueilla, joilla on riski sähkökatkoista.
Käytettävissä oleva paistoaika on leivinuuneissa pitkä. Uunin ollessa kuumimmillaan paistat siellä vaikka pizzan ja yöksi voit jättää seuraavan päivän padan hautumaan pehmeälle jälkilämmölle, jota riittää aamuun asti. Puu-uunin aromi kruunaa aterian kuin aterian. Katso vinkkejä leivinuunin käytöstä sekä ruoanvalmistuksesta leivinuunissa videoistamme!
 

Tutustu palveluihimme, joiden avulla uuden tulisijan hankkiminen on helppoa:

Ilmainen vanhan takan purku >>   Ilmainen kotikäynti >>

LU2800/11


Jos leivonta ja kokkaus ovat sydäntäsi lähellä, Tulikiven leivinuuni on sinulle melkeinpä pakollinen kumppani. Piirakat, pizzat ja paistit, laatikot ja leivonnaiset - kaikki onnistuu.

Lue lisää

LU2800/11

LU2800/13


Aidon puu-uunin ja vaikkapa tuoreen pullan tuoksua mikään sähköinen kapistus ei voita. Tulikivi-leivinuuni paistaa pitkään ja tasaisesti yhdelläkin lämmityskerralla ja pienellä puumäärällä.

Lue lisää

LU2800/13

LASSE


Lasse-leivinuunin massiivinen runko varaa paistolämpöä pitkäksi toviksi. Sinä aikana ehdit loihtia monenmoisia herkkuja. Lassen pinta on verhoiltu hiertopinnalla, jota on saatavilla neljää eri väriä.
Lue lisää

LASSE