Tulikivi-kiukaat | Tulikivi

Tulikivi-kiukaat

Kiukaidemme pintalämpötila pysyy alhaisena. Tämä tarkoittaa, ettei kiuasta tarvitse laittaa karsinaan ja sen vaatima suojaetäisyys on markkinoiden pienin. Kompaktin Tulikivi-kiukaan asennat mihin haluat, et mihin se mahtuu. Korkealuokkainen rakenne, raaka-aineet ja komponentit takaavat huoletonta saunomisen nautintoa vuosiksi eteenpäin. Mallistosta löydät ratkaisut niin puu- kuin sähkösaunaan. Sopivat mallit löytyvät lisäksi savu- ja yhteisösaunoihin.

Sähköllä lämpiävät Tulikivi-kiukaat >>
Puulla lämpiävät Tulikivi-kiukaat >>

Kiukaamme innovatiiviset ratkaisut ja moderni, erottuva muotoilu tekevät saunasta kotisi keitaan. Säätämällä lämpötilaa asteen tarkkuudella voit säästää enemmän energiaa kuin uskotkaan. Voit myös tehdä löylyistä näköisesi: säätämällä erikseen kiukaan ja huoneen lämpötilaa saat juuri niin kipakat tai pehmeät löylyt kuin itse haluat – myös sähkökiukaasta. Kiukaidemme 60 kiloa pieniä kiviä tekevät löylystä miellyttävän kostean.

Moderni muotoilu ja monet verhoilumahdollisuudet varmistavat, että kiukaasi kestää aikaa ja on sinun näköisesi. Aidosti modulaarinen suunnittelu tarkoittaa, että saman rungon ympärille voi vaihtaa verhoilua ajan kuluessa, vaikkapa remontin yhteydessä. Laadukkaat materiaalivalintamme ovat alalla aivan uudenlaisia. Olemme kiinnittäneet esteettisyyteen huomiota pienimissäkin yksityiskohdissa, jotta aistisi todella lepäävät löylyssä.

Katso videomme: