Tulikivi Mittatilausmallisto | Tulikivi

Tulikivi Mittatilausmallisto

Mittatilaustuotteet

Jos et löydä mallistostamme juuri mieleistäsi uunimallia, älä huolestu. Tulikiven mittatilauspalvelu kuuntelee yksilöllisiäkin toiveitasi. Kerro siis meille, millaisen uunin haluat. Jos mahdollista, havainnollista ajatuksiasi luonnoksella, valokuvalla tai lehtileikkeellä. Sen perusteella suunnittelijamme piirtävät puhtaaksi lopullisen ehdotuksen. Sitten piirustukset matkaavat tuotantoon. Eikä aikaakaan, kun voit jo lämmittää ensimmäisen pesällisen ikiomassa mittatilausuunissasi.

Unelmien uuni voi olla muunnelma jostain vakiomallista tai kokonaan uusi, asiakkaan luonnosten perusteella valmistettu tulisija. Mittatilauspalvelussakaan emme tingi puhtaan palamisen vaatimuksista emmekä riittävästä massasta, koska uuni on ennen kaikkea lämmönlähde.

Toteuta näköisesi tulisija

Tulikiven mittatilauspalvelu toteuttaa unelmiesi takan tai persoonallisen sisustussuunnitelmasi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Suunnittele itse tai uunimestarimme kanssa juuri sinun näköisesi Tulikivi-takka. Seuraavassa muutama vinkki unelmasi toteuttamiseen:

  • Mieti ensin, millaiseen paikkaan takkasi tulee. Jos olet vaihtamassa vanhaa takkaa uuteen, ota entisestä muutama valokuva. Niihin voit merkitä hormin sijainnin ja hahmotella vaikkapa uuden takkasi ääriviivat.
  • Mieti, mikä on takkasi tärkein ominaisuus. Kaipaatko tunnelmallisia takkailtoja, tehokasta lämmönlähdettä vai kunnon leivinuunia? Vaikka monissa mittatilausuuneissa yhdistyvätkin kaikki kolme ominaisuutta, jokin niistä on varmasti sinulle tärkein.
  • Pohdi ulkonäköä ja materiaalivalintoja. Ota huomioon myös vaikutus lämmitysominaisuuksiin.
  • Hyödynnä apuvälineet. Piirrokset, valokuvat, lehtileikkeet, mitat ja muut vastaavat auttavat suunnittelun alkuvaiheissa.