Laatat ja mosaiikit | Tulikivi

Vuolukivet


Vuolukivi käy erinomaisesti kosteiden tilojen kuten kylpyhuoneiden ja saunojen lattia- ja seinäpintoihin, koska se ei ole märkänäkään liukas eikä ime vettä.
Lue lisää

Vuolukivet

Vuolukivimosaiikit


Mosaiikeilla saa aikaan upeita laajoja kokonaisuuksia tai niillä voi tehostaa pintoja boordin tavoin. Laatat taipuvat myös kylpyammeen kaareviin muotoihin.
Lue lisää

Vuolukivimosaiikit

Marmorit


Kestävä ja helppohoitoinen marmori sopii hyvin lattia- ja seinäpintoihin. Marmoripinnat tuovat hohdokkuutta vaikkapa kylpyhuoneen tasoihin, eteisauloihin ja ikkunapenkkeihin.
Lue lisää

Marmorit

Marmorimosaiikit


Marmorimosaiikkien hiottu pinta, ja kauniit vaihtelevat pintakuviot ovat hyvin yhdisteltävissä vuolukiven ja graniitin tai keraamisten laattojen kanssa. Mosaiikkilaatat sopivat hyvin esimerkiksi keittöön ja kylpyhuoneeseen.
Lue lisää

Marmorimosaiikit

Travertiinit


Travertiinit esiintyvät beigen eri sävyissä. Tämä kivilaji sopii hyvin sisätilojen lattia- ja seinäpintoihin ja erilaisiin koristeisiin kuten kransseihin.
Lue lisää

Travertiinit

Travertiinimosaiikit


Travertiinimosaiikit sopivat hyvin lattia- ja seinäpintoihin sekä muihin kodin sisäpintoihin. Ne taipuvat helposti suihkulähteen ja kylpyammeen kaareviin muotoihin ja niillä voidaan päällystää pylväitä.
Lue lisää

Travertiinimosaiikit

Graniitit


Graniitti on kestävää ja tyylikästä luonnonkiveä. Kovuutensa ja lujan rakenteensa johdosta graniittilaatat soveltuvat hyvin vaativaankin julkiseen ja yksityiseen kivirakentamiseen niin sisä- kuin ulkotiloissa.
Lue lisää

Graniitit

Kalkkikivet


Kalkkikivet ovat värisävyiltään murrettuja. Ne sopivat hyvin lattia- ja seinäpintoihin sekä muihin kodin sisäpintoihin.
Lue lisää

Kalkkikivet

Liuskeet


Luonnonlohkopinnan karheuden ansiosta kivi ei ole liukas. Liuskekivillä voi päällystää esimerkiksi talvipuutarhat, askelmat, rappuset ja sokkelit.
Lue lisää

Liuskeet

Liuskekivimosaiikit


Liuskekivimosaiikeissa on luonnonmukainen pinta ja rustiikkiset sävyt. Luonnonläheisen värimaailmansa ansiosta laatat ovat monikäyttöisiä ja sopivat kaikkiin kodin tiloihin.
Lue lisää

Liuskekivimosaiikit

Kvartsiittimosaiikit


Kvartsiittimosaiikeissa on luonnonmukainen pinta ja rustiikkiset sävyt. Laatat ovat monikäyttöisiä ja sopivat kaikkiin kodin tiloihin.
Lue lisää

Kvartsiittimosaiikit

Luonnonkivi on runsaiden mahdollisuuksien materiaali. Kivilajista riippuen se istuu paikkaan kuin paikkaan ja näyttää moni-ilmeiset kasvonsa. Laajassa mallistossamme on yli 50 kivilajia. Kiviapurit auttavat sinua löytämään mieleisesi vaihtoehdot mallistostamme. 

Tutustu tästä luonnonkivien hoito-ohjeisiin.

Vuolukivi ei kopise eikä ole kosteanakaan liukas, joten se sopii erinomaisesti portaisiin ja kosteiden tilojen laatoituksiin. Kovaa kulutusta kestävä graniitti on parhaimmillaan vaikkapa keittiötasoissa ja lattialaatoituksissa. Mannermaista tyyliä sisustukseen tuovat puolestaan marmorit ja mosaiikit, kalkkikivet ja travertiinit.