Asta-messut Tampereella 31.1.-2.2.2020 | Tulikivi

Asta-messut Tampereella 31.1.-2.2.2020

Julkaistu 01/29/2020

Tulikivi on mukana aivan uudenlaisilla Asta-messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 31.1.-2.2.2020, jossa keskitytään kodin sisustamiseen ja arjen luksukseen perinteisten remontti- ja rakennusteemojen lisäksi. Tulikivi-osastolta saat ideat ja keräät kaiken tarpeellisen tiedon omaan takka-, kiuas- tai sisustuskivihankkeeseesi olipa kyseessä sitten uuden rakentaminen tai vanhan saneeraaminen.

Tulikivi sisustaa koko kodin

Kodin lämmitysratkaisu, sauna tai sisustus, Tulikivi tarjoaa luonnollisuutta, kestävyyttä, kauneutta ja älyä samassa paketissa. Avainlippu-tunnuksella merkittyjen Tulikiven vuolukivitakkojen ja keraamisten takkojen sekä kiukaiden valikoima tarjoaa vaihtoehtoja monenlaiseen sisustusmakuun skandinaavista designia rakastavalle. Kodin sisustuksen viimeistelyyn löytyy lukemattomia kivivaihtoehtoja keittiö- ja kylpyhuonetasoihin, lattia- ja seinäpintoihin sekä koristeellisiin yksityiskohtiin, kuten ikkunalautoihin, portaisiin ja pylväisiin. Luonnonkiviä voi yhdistellä lähes rajattomasti ja ne sopivat hyvin yhteen mukavasti muiden luonnonmateriaalien kanssa. Tulikiven pitkäikäiset ja kulutusta kestävät sisustuskivet tuovat sisustukseen kodikkaan luonnonläheistä tunnelmaa sekä ripauksen ylellisyyttä.

Tule juttelemaan myyjän kanssa parhaasta kokonaisratkaisusta sekä varmistamaan lämmin ja tunnelmallinen koti Tulikivi-tuotteilla! Messut ovat avoinna perjantaista sunnuntaihin klo 10-17.

Lämpimästi tervetuloa Tulikivi-osastolle A661!

Katso lisää Asta-messujen kotisivuilta >>