Rakenna & Sisusta -messut Turussa 7.-9.2.2020 | Tulikivi

Rakenna & Sisusta -messut Turussa 7.-9.2.2020

Julkaistu 02/07/2020

Tulikivi tarjoaa kotimaisia ja ekologisia lämmitys- ja sisustusratkaisuja kotisi rakentamiseen tai vanhan saneeraamiseen. Olemme mukana Rakenna & Sisusta -messuilla Turun Messukeskuksessa 7.-9.2.2020, jossa keskitytään kodin rakentamiseen, remontoimiseen ja sisustamiseen. Osastoltamme B80 saat ideat ja keräät kaiken tarpeellisen tiedon omaan takka-, kiuas- ja sisustuskivihankkeeseesi.

Tulikivi on kotimainen ja ekologinen vaihtoehto

Varaava takka tarjoaa täydellisen pehmeää lämpöä, joka säilyy pitkään ja saa kotisi tuntumaan entistä kodikkaammalta. Tulikivi-takat palavat puhtaasti ja ovat energiatehokkaita. Avainlippu-tunnuksella merkittyjen Tulikiven vuolukivitakkojen ja Kermansaven keraamisten takkojen sekä kiukaiden valikoima tarjoaa vaihtoehtoja monenlaiseen sisustusmakuun. 

Vuolukivi on ainutlaatuinen materiaali, josta Pohjois-Karjalan luonto on muovannut miljardien vuosien aikana kestävän ja moneen muotoon taipuisan. Vuolukivi istuu niin tulisijoihin kuin kiukaisiin sekä kodin eri pintoihin.

Tule juttelemaan myyjän kanssa parhaasta kokonaisratkaisusta sekä varmistamaan lämmin ja tunnelmallinen koti Tulikivi-tuotteilla! Messut ovat avoinna perjantaista lauantaihin 10-18 ja sunnuntaina 10-17.

Lämpimästi tervetuloa Tulikivi-osastolle B80!

Katso lisää Rakenna & Sisusta -messujen kotisivuilta >>