Takan hankinta ja vaihtaminen on helppoa!

Julkaistu 04/18/2019

Vielä ehdit vaihtaa vanhan takkasi uuteen ennen seuraavan lämmityskauden alkua! Puramme vanhan takkasi pois ilmaiseksi, kun osat meiltä yli 4000 eur arvoisen tulisijan.

Kysy lähimmmästä Tulikivi-studiosta kuuma tarjous sinun suosikkitakastasi. Teemme sinulle halutessasi kaiken valmiiksi aina siihen asti, kun otat tulitikut käteen ja sytytät Tulikivi-takkasi ensitulet. Tulikivi-takan asennus onnistuu niin uudisrakennukseen, saneerauskohteeseen kuin nykyisen tulisijasi paikalle. Kutsu nyt Uunimestarimme ilmaiselle kotikäynnille!

 

 

 

 

 

Hoidamme puolestasi myös mahdolliset rakennusluvat, pohjanteon ja oikaisun, uusien palomuurien muurauksen, vanhojen palomuurien oikaisun, tasoitus- ja pinnoitustyöt, hormin purkamisen tai sen tukemisen sekä muut tarvittavat työt. Pyydä tarjous siitä kokonaisuudesta joka on juuri sinulle tarpeellinen! Nauti kylminä iltoina uuden, tehokkaan takan lämmöstä ja tunnelmasta! Varaavalla takalla säästät lämmityskustannuksissa ja lisänä voit valmistaa herkullista ruokaa. Takka on myös sähköstä riippumaton lämmitysmuoto, johon ei myrskyt vaikuta. Ota yhteyttä sinua lähimpään Tulikivi-studioon, niin hoidamme kotiisi kunnon lämmittäjän!