Takkapäivät Tulikivi-studiossa perjantaina ja lauantaina

Julkaistu 09/26/2018

Takkapäivillä studioissa paljon lämpimiä syystarjouksia

Syysiltojen pimetessä ja kylmentyessä on ihana käpertyä takan ääreen rentoutumaan. Tulikiven takka ottaa kaiken lämmön talteen ja luovuttaa sitä hiljalleen että pehmeästi ympäröivään huonetilaan. Lisäksi se tuo turvaa sähkökatkoihin ja apua ruoanlaittoon. Sulje siis kylmä maailma ulos ja hanki nyt kotiisi kunnon lämmittäjä sekä tunnelmanluoja. Olipa valintasi moderni tai perinteinen, laajasta mallistosta on helppo löytää kotiisi sopiva tulisija.

 

Tee lämpimät kaupat nyt — ennen talven tuloa

Karelia-takan ostajalle Vapon korkealaatuista pellettiä kaupan päälle. Edun arvo 330,- Hyödynnä takkapäivillä lämpimät syysedut ja hanki nyt uusi vuolukivinen tai keraaminen Tulikivi-tulisija.
Katso lisää.

 

Tulikivi-tulisijat ovat aidosti kotimaisia Avainlippu-tuotteita

Tulikivi-tulisijat luovat lämpöä kodeissa ympäri maailmaa. Tulikiven takat ovat Avainlippu-tuotteita. Lue lisää.

 

Tulisijoja kampanjahinnoin

Olemme valinneet joukon tulisijoja, joita saat alennetuilla kampanjahinnoilla. Katso kaikki tulisijat ja tilaa nyt edullinen lämmittäjä.

 

Hyvä palvelu. Helppo valinta.

Tutustu Tulikiven vaivattomaan kokonaispalveluun.

 

Tule studiolle tai kutsu Tulikivi-uunimestari kotiisi

Tulisijan hankinta on iso asia. Hae itse hankinnalle maksuaikaa kätevästi verkossa ja toteuta takkaunelmasi lähimmällä studiolla tai kutsu Tulikivi-uunimestari kotiisi. Meiltä saat myös puu- ja sähkökiukaat sekä sisustuskivet kaikkiin kodin tiloihin. Lämpimästi tervetuloa takkapäiville Tulikivi-studiolle!

 

 

 

Vaasan ja Lappeenrannan studiolla takkapäivät poikkeuksellisesti torstaina ja perjantaina 28.-29.9. Espoon, Rovaniemen ja Tammisaaren studioilla takkapäivät vain perjantaina 28.9. Katso lähin studio ja tarkista aukioloajat.