Tulikivi-studioissa mökkikauden avajaiset 3.-8.5. | Tulikivi

Tulikivi-studioissa mökkikauden avajaiset 3.-8.5.

Julkaistu 04/29/2021

Kevään tuoma valo ja aurinko saa monen ajatukset mökille, ehkäpä myös sinunkin. Mökillä rentoudutaan takkatulen äärellä, grillataan, saunotaan, uidaan ja nautitaan Suomen kauniista kesäisistä päivistä perheen sekä ystävien kanssa. Tulikivi-studioissa vietetään koko viikon 3.-8.5. mökkikauden avajaisia takka- ja kiuaspäivien merkeissä.

 

 

Mökin lämmönlähteenä takasta saat korvaamattoman kaverin, sillä se on muista energianlähteistä riippumaton lämmitysmuoto, johon eivät myrskyt tai sähkön hinnankorotukset vaikuta. Siksi se onkin paras turvaaja erilaisissa poikkeusoloissa. Uudella nykyaikaisella takalla säästät lompakon lisäksi myös luontoa. Takkaremontti mökille onnistuu jopa 3-päivässä.

 

 

Tulikiven Karelia-, Kermansavi-, Pielinen- ja Klassinen-takkamallistot tarjoavat vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Mallistojen takkamalleja on mahdollista helposti muokata mieleiseksesi muuttamalla takan korkeutta ja pintakäsittelyä. Valikoimasta löytyy monen kokoisia takkoja, joista löytyy oikea vaihtoehto suoralle seinälle, tilanjakajaksi sekä huoneen kulmaan.

 

 

Lataa uusimmat esitteet nyt koneellesi ja tutustu mallistoihin rauhassa kotona. Kysy tarjous omasta takka- ja kiuassuosikistasi lähimmästä studiostasi. Puukiukaissa vuolukivi on lyömätön materiaali, joka takaa jämäkät, mutta samalla leppoiset löylyt. Takka- ja kiuaspäivien edut ovat voimassa 3.5 - 8.5.2021 ajan vain uusiin tilauksiin. 

 

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.