Tulikivi-studioyrittäjä, Pori

Julkaistu 08/23/2018

Haemme Porin alueelle

TULIKIVI-STUDIOYRITTÄJÄÄ

Vastaat Porin alueella Tulikivi-studiosta, -tulisijojen, -­kiukaiden ja -sisustuskivien myynnistä sekä myynninedistämistoimenpiteistä. Tarjoat asiakkaillemme oikeat ratkaisut kuhunkin kohteeseen ja käyttötarkoitukseen. Olet erin­omainen asiakaspalvelija ja teet rakentavasti yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa.

Odotamme sinulta näyttöjä onnistuneesta myyntitoiminnasta. Ymmärrät brändin merkityksen liiketoiminnassa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kaupallisuutta, rohkeutta ja yrittäjähenkisyyttä. Rakennusalan kokemus ja tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme tuloksien mukaisen ansion, myyntitiimin tuen sekä jatkuvan koulutuksen. Pääset työskentelemään huippulaatuisten tuotteiden sekä vahvan ja arvostetun brändin kanssa.

Lisätietoja antaa arkisin Mikko-Pekka Turunen, puh. 040 306 3169 tai Markku Prättälä puh. 0207 636 514.

Lähetä hakemuksesi 30.9.2018 mennessä osoitteella Tulikivi Oyj, Tammimäenkatu 6, 20320 Raisio tai sähköpostilla mikko-pekka.turunen@tulikivi.fi. Kuoreen tai sähköpostiin merkintä “Tulikivi-studioyrittäjä”.

 

Pörssinoteerattu perheyritys Tulikivi Oyj ja sen tytäryhtiöt muodostavat Tulikiven, joka on maailman suurin lämpöä varaavien tulisijojen valmistaja. Tulikivellä on kolme tuoteryhmää: Tulisijat, Sauna ja Sisustus. Tulikivi ja sen asiakkaat arvostavat hyvinvointia, sisustamista ja bioenergian hyötyjä. ­Tulikiven liikevaihto on noin 29,3 Me, josta viennin osuus on puolet. ­Tulikivellä työskentelee noin 200 ihmistä.