Lisävarusteet

Kiuasohjain viimeistelee kokonaisuuden

Helppo ja selkeä hallinta

Tulikiven elektronisia kiukaita ohjataan Touch Screenillä tai ne voidaan liittää talon KNX-automaatiojärjestelmään. Tulikivi Touch Screenilla hallitset helposti saunan lämpötilaa jopa asteen tarkkuudella sekä kaikkia kiukaan lisävarusteita saman kosketusnäytön kautta.

Touch Screen ohjauskeskus

Helppokäyttöinen ja selkeä kosketusnäytöllinen Tulikivi Touch Screen -kiuasohjain voidaan asentaa kuiviin ja kosteihiin tiloihin sekä saunahuoneeseen. Ohjaimella voidaan säätää saunahuoneen lämpötilaa asteen tarkkuudella ja näin säästää energiaa. Erikoisominaisuutena on kivitilan lämpötilan säätö. Kiuasohjaimessa on vakiona upotuskaulus, uppoasennuksessa asennusaukon mitat ovat 170 x 107 x 62mm.

Tulikivi Touch Screen -kiuasohjain voidaan pinta-asentaa asennuskehyksen avulla. Ohjainkotelo on käsittelemätöntä haapaa ja sen voi tarvittaessa petsata, lakata tai maalata sisustukseen sopivaksi.

Valkoinen sähkökiuas Kuura Carrara marmori sauna

KNX-taloautomaatioliitäntä

Jos sinulla on KNX-taloautomaatiojärjestelmä, voit liittää Tulikivi sähkökiukaat suoraan siihen. Näin voit ohjata kiukaan lämpötilaa ja lisävarusteita saman järjestelmän kautta kun ohjaat muitakin talon järjestelmiä.

Kiuaskivet

Tulikivi-kiukaisiin sopivat lohkopintaiset Tulikivi-kiuaskivet. Kooltaan alle 10 cm kiuaskivet sopivat sähkölämmitteisiin kiukaisiin ja kooltaan yli 10 cm puukiukaisiin. Kiuaskivet ladotaan kiukaaseen väljästi, jotta ilma pääsee liikkumaan niiden välissä. Huolellisella kiviladonnalla lisätään myös kiuasvastusten käyttöikää. Emme suosittele keraamisia kiuaskiviä.

TILAA VERKKOKAUPASTA

Koristekivet

Lohkopintaisten kiuaskivien päällä pintakivinä voidaan käyttää valkoisia ja pyöristettyjä Tulikivi Deco White-koristekiuaskiviä tai sahattuja, klassisen harmaita vuolukivikiuaskiviä. Vuolukiven lämmönvarauskyvyn ansiosta vuolukivikiuaskivillä saadaan erittäin pehmeät ja miellyttävät löylyt. Emme suosittele keraamisia kiuaskiviä.

TILAA VERKKOKAUPASTA

Integrointikaulus

Tulikiven lauteisiin integroitavat sähkökiukaat voit viimeistellä lasisella integrointikauluksella. Sillä saat aikaiseksi viimeistellyn ilmeen ja teet lauteisiin tehdystä aukosta entistä siistimmän. Lasista kaulusta on pyöreää sekä neliömallista, ja molempia saa mustan ja valkoisen väreissä kiukaaseen ja saunaan sisustukseen sopivana.

TILAA VERKKOKAUPASTA

Valokehät

Tunnelmaa saunaan saadaan kiuasrunkoon sijoitettavalla valokehällä. Tulikivi sähkökiukaisiin on saatavilla kiukaan muodon mukaisesti joko pyöreän tai neliön muotoisia valokuitusarjoja. Valokuitusarjan värilämpötila on silmälle miellyttävä 4000 K (kelvin).

TILAA VERKKOKAUPASTA

Kiuaslinssi

Kiuaslinssillä saa kätevästi tunnelmavaloa saunaan. Kiuaslinssi on helppo asentaa myös jälkikäteen. Ohjaus tapahtuu Touch Screen-painikkeella. Kiuaslinssin värilämpötila on silmälle miellyttävä 4000 K (kelvin).

TILAA VERKKOKAUPASTA

Kiukaan taustaseinät

Korosta upea kiukaasi sekä saunatilasi luonnonkivillä. Pohjois-karjalainen vuolukivilaatta sekä -mosaiikki sopii erinomaisesti kosteisiin tiloihin, koska se ei ole märkänäkään liukas. Tutustu luonnonkivi mallistoon.

TILAA VERKKOKAUPASTA