Lisävarusteet

Kiuasohjain viimeistelee kokonaisuuden

Helppo ja selkeä hallinta

Tulikiven elektronisia kiukaita ohjataan uudella Tulikivi Sauna Control Panelilla. Käyttäjäystävällinen kiukaan ohjaus tarjoaa sinulle täydellisen saunomiskokemuksen. Tulikivi Sauna Control Panel-kiuasohjaimella hallitset helposti saunan lämpötilaa jopa asteen tarkkuudella sekä kaikkia kiukaan lisävarusteita saman kosketusnäytön kautta.

”Mahdollisuus on esimerkiksi siihen, että saunoja ottaa kuumat löylyt, vaikka saunahuoneen lämpötila on muuten alhainen. Tai päinvastoin, jos saunahuoneen lämpötila on kuuma, saunoja voi ottaa pehmeän miedot löylyt” – Markku Näsänen Tuotepäällikkö Tulikivi Oyj

Tulikivi Sauna Control Panel

Uusi kiuasohjain parantaa saunomiskokemusta entisestään.
Kiuasohjaimella voit määrittää helposti haluamasi lämpötilan ja löylyn voimakkuuden. 3,5 tuuman kosketusnäyttöön on uutena ominaisuutena lisätty helposti määritettävä saunomisajan aloitusajankohta. Saunoja määrittää ohjaimeen kellonajan, jolloin hän haluaa aloittaa saunomisen. Ohjausjärjestelmä lämmittää saunan juuri toiveen mukaisesti. Helpolla ja tarkalla ohjaamisella voi säästää sähkön kulutusta, kun kiuas ei ole päällä turhaan.

Voit luoda, tallentaa ja muokata omia profiileja ennen saunomisen aloittamista ja tarvittaessa säätää saunomisen aikana. Kiuasohjain kertoo sinulle, milloin kiukaasi saavuttaa haluamasi lämpötilan ja saunasi on valmis saunottavaksi. Kiukaaseen lisävarusteena saatavan laudeanturin avulla voit paremmin säädellä kiukaan lämpötilaa vaikeissa olosuhteissa.

Kiuaskivet

Tulikivi-kiukaisiin sopivat lohkopintaiset Tulikivi-kiuaskivet. Kooltaan alle 10 cm kiuaskivet sopivat sähkölämmitteisiin kiukaisiin ja kooltaan yli 10 cm puukiukaisiin. Kiuaskivet ladotaan kiukaaseen väljästi, jotta ilma pääsee liikkumaan niiden välissä. Huolellisella kiviladonnalla lisätään myös kiuasvastusten käyttöikää. Emme suosittele keraamisia kiuaskiviä.

TILAA VERKKOKAUPASTA

Koristekivet

Lohkopintaisten kiuaskivien päällä pintakivinä voidaan käyttää valkoisia ja pyöristettyjä Tulikivi Deco White-koristekiuaskiviä tai sahattuja, klassisen harmaita vuolukivikiuaskiviä. Vuolukiven lämmönvarauskyvyn ansiosta vuolukivikiuaskivillä saadaan erittäin pehmeät ja miellyttävät löylyt. Emme suosittele keraamisia kiuaskiviä.

TILAA VERKKOKAUPASTA

Kiuaslinssi

Kiuaslinssillä saa kätevästi tunnelmavaloa saunaan. Kiuaslinssi on helppo asentaa myös jälkikäteen. Ohjaus tapahtuu Touch Screen-painikkeella. Kiuaslinssin värilämpötila on silmälle miellyttävä 4000 K (kelvin).

TILAA VERKKOKAUPASTA

Kiukaan taustaseinät

Korosta upea kiukaasi sekä saunatilasi luonnonkivillä. Pohjois-karjalainen vuolukivilaatta sekä -mosaiikki sopii erinomaisesti kosteisiin tiloihin, koska se ei ole märkänäkään liukas. Tutustu luonnonkivi mallistoon.

TILAA VERKKOKAUPASTA

Integrointikaulus

Tulikiven lauteisiin integroitavat sähkökiukaat voit viimeistellä lasisella integrointikauluksella. Sillä saat aikaiseksi viimeistellyn ilmeen ja teet lauteisiin tehdystä aukosta entistä siistimmän. Lasista kaulusta on pyöreää sekä neliömallista, ja molempia saa mustan ja valkoisen väreissä kiukaaseen ja saunaan sisustukseen sopivana.

TILAA VERKKOKAUPASTA