Joustava Tulikivi-rahoitus

Osta nyt ja maksa erissä - saat 6 kk korotonta maksuaikaa!

Kiuas on saunasi sydän

Oletpa rakentamassa uutta saunaa tai remontoimassa vanhaa saunan uudelle ilmeelle…

Uudella, oikean kokoisella kiukaalla säästät sähkökuluissa ja siitä on iloa pitkäksi ajaksi. Onneksi kaikkea ei tarvitse maksaa kerralla pois, vaan voit hyödyntää Tulikivi-rahoitusta ja maksaa osamaksulla. Rahoitusta voit käyttää niin uuden Tulikivi kiukaan ja lisävarusteiden hankintaan.

Rahoituksen voit saada, kun olet hoitanut raha-asiasi hyvin, olet täysi-ikäinen ja sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.

Tulikivi_Karelia_RaitaS_2D_Structure_Black_2_takka_fireplace_olohuone_livingroom

Hitta finansiering som passar dina behov
Välj lånesumma och betalningstid. Genom att klicka på knappen Hae kommer du till sidan för finansieringsansökan, där du kan ansöka om det belopp som passar dig i den månatliga delbetalning du önskar.

Valitset itse sopivan kokoisen maksuerän (1,7-9,0% kokonaishinnasta), joka määrittää laina-ajan pituuden sekä kuukausierien suuruuden.

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 500 euron luotolle on 11,08 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (10,45 % 11/23), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 11 327 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 128 € minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 94 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Musta Sähkökiuas Sumu integroituna lauteisiin moderni sauna

Hyödynnä verotusedut

Remonttikohteen asennuskustannuksista voit hakea kotitalousvähennystä verotuksessa. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä: www.vero.fi