Osta nyt ja maksa erissä

Joustava Tulikivi-rahoitus

Osta nyt ja maksa erissä! Saat 6 kk korotonta maksuaikaa.

Sisusta koti kulutusta kestävillä kivilaatoilla ja -tasoilla. Luonnonkivi on runsaiden mahdollisuuksien sisustusmateriaali. Kivilajista riippuen se istuu paikkaan kuin paikkaan kuten lattia- ja seinälaatoituksiin, portaisiin, keittiön välitiloihin, kylpyammeiden verhoiluun ja näyttää moni-ilmeiset kasvonsa.

Tulikivi_Karelia_RaitaS_2D_Structure_Black_2_takka_fireplace_olohuone_livingroom

Hitta finansiering som passar dina behov
Välj lånesumma och betalningstid. Genom att klicka på knappen Hae kommer du till sidan för finansieringsansökan, där du kan ansöka om det belopp som passar dig i den månatliga delbetalning du önskar.

Valitset itse sopivan kokoisen maksuerän (1,7-9,0% kokonaishinnasta), joka määrittää laina-ajan pituuden sekä kuukausierien suuruuden.

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 500 euron luotolle on 11,08 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (10,45 % 11/23), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 11 327 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 128 € minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 94 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Hyödynnä verotusedut

Remonttikohteen asennuskustannuksista voit hakea kotitalousvähennystä verotuksessa. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä: www.vero.fi