Sähkövastukset

Takkaan saa myös sähköt päälle

Ekologinen ja tehokas puhdistuskivi takan ja luukkujen puhdistukseen

Kun takan poskikanaviin asennetaan sähkövastukset, takka muuttuu monikäyttöisemmäksi. Tämä onnistuu lähes kaikkiin Tulikivi-malleihin.

Sähkövastusten avulla voit varata takkaasi sähköä yöllä, ja voit nauttia siitä päivällä. Voit lämmittää sähköllä takkaasi silloinkin, kun talosi on tyhjillään tai puulämmitykseen ei liikene aikaa. Tulikivi-takkasi on siis aina hyötykäytössä, ja voit nauttia näinkin sen miellyttävästä säteilylämmöstä. Kesämökillä vastuksilla varustettua takkaa voidaan käyttää peruslämmön tuottamiseen.

Sähkölämmitys toimii myös sulassa sovussa puulämmityksen kanssa. Voit lämmittää takkaasi puilla, sähköllä tai molemmilla yhtä aikaa. Kätevää, eikö vain.

Vastukset eivät estä puulämmitystä

Sähkövastukset eivät ole puulämmityksen tiellä. Takkaa voi lämmittää sekä puilla että sähköllä. Sähkövastukset asennetaan takan poskikanaviin, jossa ne riippuvat tulikanteen kiinnitettynä. Vastukset voidaan huoltaa nostamalla kivikannet paikoiltaan. Takkaa ei tarvitse purkaa huoltoa varten. Tulikivi-uunimestari asentaa vastukset takuutyönä. Vastukset voidaan asentaa vain takan pystytysvaiheessa. Sähköasentajaa tarvitaan vain liitosjohdon kytkemiseen.

Tämä tunnus takkamallin tuotekortilla ja esitteessä kertoo, että takkaan voi asentaa sähkövastukset. Takan sähkövastuksia voidaan ohjata kuten mitä tahansa sähkölämmitintä. Uunimestari tai Tulikivi-myyjä kertovat sinulle erilaisista ohjaustavoista, jotka tuovat säästöjä ja mukavuutta lämmitykseen.